Aşağıda belirtilen belgelerle EGO Genel Müdürlüğü Basın Yayın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne (Emniyet Mah.Hipodrom Cad.No:5 A Blok Yenimahalle / Ankara )
Okulu tarafından onaylanmış öğrenci pasosu ile birlikte gelindiğinde pasoya bandrol yapıştırılır. Paso kimliği yoksa okullar ilçe Milli Egitim Müdürlüğünden Pasoları temin eder.Bu kimliğin öğrenci tarafından doldurulması ve okulundan onaylatılması ve 2010 / 2011 Öğretim Yılı için 22.00 TL. ile kurumumuz ilgili birimine müracaat edilir. (Öğrenci kimliği ilgili eğitim-öğretim dönemine ait olacak).

Üniversite Öğrencileri egitim yılına ait hologram yapıştırılmış üniversite kimliği ile veya (üniversite kimliğin de o eğitim yılına ait holoğram yoksa ) Üniversite kimliği ve Öğrenci belgesi ile Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürlüğüne Müracat ederek Bandrol alabilirler. 2010 / 2011 Öğretim Yılı için 22.00 TL. ile kurumumuz ilgili birimine müracaat edilir.


ÖNEMLİ NOT : AÖF Öğrencileri paso bandrollerini AÖF Bürolarından Temin Edebilirler.