Microsoft’un CEO’su Steve Ballmer, gelecek işletim sistemi Windows 8′in geliştirme sürümü ve birkaç hafta önce geldi vitrin olacak diye söylenti hızla yanı sıra teknoloji blogları ama gazetelerde sadece tutuklanmıştı.
Bunun belirsiz olduğu gibi Windows 8 yeni işletim sistemi burada hiçbir makale yazılan karar verdik ve yaptık önce biz onay ilk istedim. gelişmesinde kilometre taşı 2 ile sadece bir merkez sahne gösteri başına gelecekleri pek olası görünüyordu geçti.
Microsoft‘un kongre Windows TV kutuları göstermek olacağı netleşti Ve CES 2011 de Windows 8 demo söylenti hızlı bir şekilde arka koltukta götürüldü.
Seattle merkezli online haber sitesi Tech Flash artık Microsoft gerçekten kullanıcılar bu yılki CES’te Windows 8 işletim sisteminin bir belirti vereceğini bildiriyor.
makinelerin daha geniş bir sistem çalışması yapan geleneksel PC yapmak amacıyla bir dönüm hareket – Kaynaklar Microsoft’un planları aşina şirket yarın Windows ARM mimarisi mobil cihazlar ve barut tarzı bilgisayarlarda ortak çalışan gösterecektir onaylayın.
Teknoloji meraklıları umutlarını bu ilk açık göstergesi olarak ancak yüksek ayarlı almak gerektiğini, sadece Windows 8′in ARM destek hedef görünüyor. Gösteri sırasında yepyeni bir arayüz veya diğer özelliği âyetlerini beklemeyin.
Neden ARM yongaları, neden şimdi? ARM işlemciler daha uzun pil ömrü ve onlara çok çekici ve Microsoft, şimdi bu çipleri ile gerçekten iyi çalışıyor hiçbir ürün bulunmuyor için yapmak diğer özellikleri sunuyor. Yazılım devi, Windows 8 sürümü ile bu değişiyor ve o göstermek onlar ARM tabanlı cihazlarda Windows 8 kullanmaya başlar böylece ürün firmaları, üreticiler ve geliştiriciler güven vermek için kullanılır olması muhtemeldir.